top of page
studio-za-krasota-vratsa (3).png

Лазерна епилация

Какво представлява лазерната епилация?

Лазерната епилация е метод, който унищожава космения фоликул и след всяка процедура окосмяването намалява до постигане на перманентни резултати. За разлика от останалите начини на премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото, процедурите с лазер имат траен и необратим ефект. Резултатите са видими още след първата процедура.

studio-za-krasota-vratsa (5).png

Каква апаратура използваме?

Различни видове лазер имат различна дължина на светлинната вълна, с която работи машината. Ние използваме диоден лазерен апарат Elysion Pro с дължина на лъчите 810nm.

 

Разликата също състои в това, че различните апарати са подходящи за различен фототип. Elysion Pro премахва нежеланото окосмяване от всички типове кожа (от 1-ви до 6-ти фототип според скалата на Fitzpatrick) през цялата година, дори през лятото – сезонът, в който най-много се нуждаем от перфектно гладка кожа.

Elysion Pro е лазер за от ново поколение. С него окосмяването се премахва по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.

Повече за лазерната епилация

Цени

Разгледайте актуалната ни ценова листа и всички зони, които работим.

bottom of page