top of page

Правилното почистване и изграждането на рутина са основата за здрава и красива кожа. В допълнение на основната грижа, редовните процедури за лице са жизненоважни за премахването на замърсяванията в дълбочина и почистването на порите.

За кого е подходяща?

Процедурата за почистване е подходяща всички типове кожа.

Какво представлява?

Le Grand Classique е уникална персонализирана процедура за лице, която включва пет степенната система за дълбоко почистване на Yon-Ka.

Стъпки 1 и 2: Почистване и тонизиране с Emulsion Concentree.


За да започнете лечението, кожата се почиства с помощта на подходящия почистващ препарат за вашия тип и състояние на кожата. Чрез ободряващи почистващи масажни техники, кожата се събужда и освежава, за да се подготви за пълното изживяване.

 

След това Emulsion Concentree се разрежда спрямо нуждите на кожата на клиента, след което се нанася.

 

Стъпка 3: Ексфолиране и хидратиране на кожата с Gommage Yon-Ka.


След като кожата е подготвена, ексфолирането започва с нанасянето на Gommage Yon-Ka. Gommage Yon-Ka е избистрящ гел, който осигурява нежен пилинг четири в едно. Нанася върху кожата за ексфолиране, избистряне, хидратиране и балансиране.

 

Този нежен пилинг за лице може да се прави и у дома един до три пъти седмично след почистване. Можете да го намерите при нас. 

Стъпка 4: Второ тонизиране с Emulsion Concentree.

 

Кожата е тонизирана отново. След ексфолиацията ще може по-добре да абсорбира повече от терапевтичния емулсионен концентрат за хидратиране и лечение.

Стъпка 5: Active Micro Peel за по-дълбоко ексфолиране.


За допълнително ексфолиране на кожата се прилага активният микропилинг на Yon-Ka. Това спа лечение за ексфолиране дълбоко пречиства и отстранява мъртвите клетки и разкрива по-сияен, равномерен тон на кожата.

Прилагане на серум за почистване на порите в дълбочина и предодратяване на замърсяване. 

В зависимост от на вашия тип кожа, се прилага подходящ серум за допълнително почистване на кожата и предотвратяване на обриви, зачервявания и замърсяване.

 

Le Grand Classique е напълно персонализирана процедура и ще бъде напасната в зависимост от вашите индивидуални нужди и цели за кожата.

Въз основа на вашата кожата се прилага подходящата лечебна маска.


След това се нанася маска за детоксикация на кожата и стесняване на порите. За тези с комбинирана или мазна кожа се използва почистваща и избистряща маска,  особено ефективна при лечение на излишно омазняване, пъпки и черни точки. Тази маска избистря тена, стяга порите и оставя кожата гладка.

Тези със суха или чувствителна кожа ще бъдат третирани с Masque 105.  Тази маска е също така пречистваща и избистряща и е идеална за тези с по-деликатен тип кожа.

 

Masque 103 и 105 могат да се използват и в домашни условия от един до три пъти седмично и могат да ви помогне да поддържате чиста кожа между процедурите. Можете да ги откриете при нас.

bottom of page