Escale Beaute – Пауза в името на красотата

Кратка, но пълноценна терапия, в която ароматите стимулират сетивата, а селекция от растителни екстракти подхранва кожата и разкрива мек и деликатен тен на лицето. Важни стъпки в терапията са:  топла пара с 5 вида етерични масла, нежен растителен гел-пилинг, релаксиращ масаж и хидратираща крем-маска. 35 вълшебни минути на благоденствие и релаксация.

36 лв.

Le Grand Classique

Почистване на порите в дълбочина, възстановяване на лицето и релаксация
Вашата индивидуална терапия за красота! Пет стъпки за последователно почистване,
ексфолиация и последващи хидратация, подхранване, подмладяване, изглаждане и
защита на кожата.

55 лв.

Vital-Intense – Интензивна дълбоко регенерираща терапия

Терапия препоръчвана за всяка възраст, след излагане на слънце, боледуване, по време на бременност и менопауза. Етеричните масла, растителните екстракти и витамини възраждат и стимулират кожата, а масажът ободрява и балансира. Кожата възвръща своята жизненост.

63 лв.

Essential White - Терапия за третиране на пигментни петна и изсветляване на тена

Продуктите ESSENTIAL WHITE се намесват на различни етапи на процеса на меланогенеза до видимо коригиране на пигментните нарушения, независимо от техния произход и видими признаци на стареене.

30м 25 лв.
60м 50 лв.

Excellence code - Глобална подмадяваща терапия

Тази скъпоценна козметична серия съчетава деликатния аромат на етеричните масла от бергамот, роза и бакаутово дърво, има нежна кремообразна и кадифена текстура за мигове на абсолютна релаксация. 
Наситена с активни съставки за подсилване на блясъка на кожата и против стареене, тя побеждава всички белези на времето и резултатът е видимо по – млада кожа. 

109 лв.

CITYLIFE – Детоксикираща прочистваща терапия за градски условия

Кожата е интензивно хидратирана, следите от умора са изчезнали, тенът е много по-равен и сияен. Свежестта на лицето се възвръща. Терапия богата на масаж и обгрижване на клиента до постигане на обсолютен релакс.

59 лв.

HYDRA BLUE - Хидратираща уплътняваща терапия

Тази терапия перфектно балансира практичната цел- да хидратира и интензивната релаксация за клиента. Комбинира ключови продукти със супер чувствени текстури и един дълбоко релаксиращ масаж, за да хидратира и да донесе комфорт на кожата, като преоткрие естествената й свежест.

39 лв.

Seawater Pearls – Хидратираща терапия с морски перли

Ритуал с морски перли, които внася нови продукти и използва иновативен подход за въвеждането в кожата на хидратиращи субстанции – масаж с тампони от червени водорасли и перли от морски калций.

45 лв.

ACNIPUR - Решение за проблемната кожа

Тази целева прочистваща и матираща терапия за лице е с доказана ефикасност срещу проблемите на акнеичната кожа. Остава кожата по-здрава, свежа и чиста. Комбинира специфични високо ефективни продукти за перфектна екстракция. Първият прочистващ в дълбочина агент е ексфолиатора, който прониква в порите в дълбочина и съдейства за екстракцията на комедоните.  Вторият е серумът, който се нанася след екстракция, за да успокои и дезинфекцира кожата.

50 лв.

White Lumination - Терапия за изравняване на тена

За да се разкрие блясъка на тена и да се заличат пигментните петна, Phytomer създаде изцяло нова терапия, която възвръща на лицето естесвения му блясък, видимо намалява обема и интензитета на тъмните петна.

45 лв.

Radiant Contour - Терапия за околоочен контур

Кратка и целенасочена терапия, която освежава, успокоява и видимо подмладява зоната на околоочния контур. Тя се съчетава лесно с грижи за лицето по ваш избор.

29 лв.

Пилинг – гомаж

Включва почистване, два вида ексфолиант и подходящ крем според потребностите на кожата

18 лв.

Пилинг – маска

Терапията включва почистване на кожата и ексфолиране. При необходимост екстракция на комедони, лечебен масаж, дарсонвал, успокояваща маска и подходящ крем.

29 лв.

Масаж на лице, шия и деколте

Терапията включва почистване, релаксираш масаж и подходящ крем

25 лв.

Химичен пилинг

Milk peel на Derma ceutic
     4 процедури Milk peel 240 лв - 20% = 192 лв.
     Spot Peel - 140 лв. 
     Spot Peel и Spot cpeam - 260 лв.

60 лв.

Химичен пилинг  ATACHE

Препоръчват се 3 процедури + крем = 200 лв.

50 лв.