Класически масаж

Една от най-разпространените терапии, която се практикува от древността е т.нар. класически масаж. Известен още като шведски масаж, този метод включва манипулиране на тъканите чрез движения с ръце. Целта на масажа е да се подобри кръвообращението, да се облекчат мускулните болки и напрежение, както и да се повиши гъвкавостта на ставите.

Поради заседналия начин на живот съвременният човек най-търсената вариация на тази терапия е масаж на гръб.

40 лв.

25 лв.

Антицелулитен масаж

Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новопридошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж е много важно засегнатите зони да се третитат с качествени продукти, като целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастните клетки. Продължителността е 40 минути

26 лв.


Карта за 5 посещения          - 45 лв
Карта за 10 посещения        - 80 лв
Компания от двама 60 мин  - 16 лв.
Компания от трима 60 мин  - 24 лв.

10 лв.

Релаксираща хидромасажна вана

Da se napishat detaili

10 лв.

Луксозна млечна вана „Клеопатра”

Da se napishat detaili

20 лв.

Терапия с ягоди, шампанско и сметана, за ухажване и глезене на ... кожата

Поглези се с нежен пилинг, маска и масаж обкръжена от изкушаващи аромати на ягоди и шампанско.

28 лв.

Шоколадова терапия

Една от най-глезещите процедури, терапията с шоколад потапя сетивата в наслада. Научно доказано е, че какаото повишава производството на ендорфини – естествените хормони на щастието – и подобрява действието на серотонина. Тази процедура съчетава полезното с приятното, прави кожата кадифена и нежна и носи добро настроение.

28 лв.

Ориенталски танц

След пилинга следва покриване на тялото с ароматна пяна. След третирането на кожата с "ориенталския пилинг" – кесе, кожата е готова за нежен масаж с натурален сапун. Масажът със сапунена пяна, зехтин и розово масло е неизменен край на цялостното удоволствие от хамама. Ароматотерапията допълнително засилва благотворното, възстановително и релаксиращо действие на турсаката баня върху човешкото тяло.

63 лв.

Da se napishat detaili

56 лв.

© 2023 by Ray Klien. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon