Отпразнувахме 15 години красота и блаженство✨
top of page

Отпразнувахме 15 години красота и блаженство✨

Вижте снимки от събитието надолу.


15 години Silvy Spa and Beauty Враца

Въздухът беше изпълнен с очакване, смях кънтеше, а красотата се носеше из залата. Естетично студио Silvy Spa and Beauty наскоро отбеляза 15 години красота, здраве и скъпи приятелства.


Денят ни срещна с нашите верни клиенти и приятели, както и с нови лица, за да се насладим заедно на този празник на красотата. 🎉




От началото на Silvy Spa and Beauty досега ⏳

Преди 15 години мечтата на Силвия Танкова да създаде място за любителите на красотата, грижата за себе си и релакса става реалност. От своето скромно начало до превръщането си в лидер на естетичните услуги в град Враца, пътят на Silvy Spa е изпълнен с растеж, надграждащи обучения и непрестанни иновации. Основните ценности на студиото са свързани с грижата за вашето здраве, красота, физическо благополучие и спокойствие. 


HydraFacial Демонстрация 💦

Silvy Spa and Beauty е първото студио в град Враца, което може да предложи едно чудо в света на естетиката - HydraFacial. Това не е просто терапия, това е многоетапно изживяване, предназначено за почистване, ексфолиране, екстракция и хидратация. Представлява неинвазивна и адаптивна терапия, която адресира безброй проблеми с грижа за кожата, оставяйки ви с тен, които наистина сияе. 


Присъстващите станаха свидетели от първа ръка на предимствата на HydraFacial, терапя, обичана от не кой да е, а именно неповторимата JLo - Дженифър Лопес. 


Aventurine от Yon-Ka 💎

Yon-Ka открадна светлините на прожекторите с луксозната си терапия за лице, където даровете на природата са в хармония с усъвършенствани техники, за да ви дарят със сияен и ревитализиран тен. Демонстрацията на терапията разкри тайните зад уникалното сетивно преживяване.


Подаръци и изненади 🎁

Големият финал на нашия празник беше томболата, в която присъстващите взеха участие. Екипът на студио Silvy Spa and Beauty беше подготвил:

✨ Пакет от 6 процедури за лазерна епилация на зона по избор

✨ Поцедура Hydrafacial

✨ Поцедура NuEraTight на зона по избор

✨ Поцедура на Yon-Ka

✨ Поцедура на Phytomer

✨ Кислородна терапия

✨ 3 подаръчни комплекта с професионална козметика на Phytomer и Yon-Ka


Всички присъстващи получиха и специална подаръчна кутия с лента за коса за дамите и ароматна свещ за господата. На място имаше и фотобудка за моментни снимки, която несъмнено стана любима на гостите. 


Специални благодарности на екипа на Цветарски магазин Лучникови за невероятната декорация, на Вила Тодора за вкусния кетъринг, на Krisi cake за сладката торта, както и на екипа на Hive Marketing, чието прецизно планиране и изпълнение превърна този празник в незабравимо преживяване.


Silvy Spa and Beauty не просто поглежда назад към изминалите 15 години, но гледа напред към още много години красота, здраве и доволни клиенти.🥂






bottom of page